Ananas Impex

Mirë se vini te ndërmarrja Ananas Impex. Bëjmë prodhimin dhe paketimin e biberit të kuq dhe të zi me cilësi të lartë

Bashkohuni me ne në rrjetet e ndryshme sociale

Na kontaktoni

Ku ndodhemi

Kontakti

Adresa: Zahir Pajaziti Podujevë
Kosovë

Tel&Fax +381 (0) 38 570 974
Mob: +377 (0) 44 241 688
Mob: +377 (0) 44 163 396

E-mail: ananasimpex@gmail.com

Online forma

Faleminderit. Porosia juaj u pranua dhe së shpejti dikush nga stafi ynë do të kontaktoj me ju.

Faleminderit!

Ballina

Bashkohu me ne

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale dhe merrni të gjitha informacionet dhe ofertat që pritet të lansohen së shpejti nga Ananas Impex

Ananas Impex në Facebook

Produktet tona

Me traditë gati një shekullore bëjmë prodhimin dhe paketimin e piperit të kuq, piperit të zi dhe specit të shtypur në paketime nga 5 gr deri në 1000 gr si djegës ashtu edhe pa djegës

Spec i kuq i bluar - Padjegës 1000 gr

Spec i kuq i bluar - Padjegës 500 gr

Spec i kuq i bluar - Padjegës 100 gr

Spec i kuq i shtypur - Djegës 500 gr

Spec i kuq i shtypur - Djegës 200 gr

Piper i zi i bluar 500 gr

Piper i zi i bluar 50 gr

Piper i zi i bluar 5 gr

Porosit produkte online

Kemi kënaqësinë të jemi në shërbimin tuaj, si në teren ashtu edhe online. Përmes këtij seksioni ju mund të dërgoni porosi online për produktet tona. Ne ju garantojmë për cilësinë e produkteve tona

POROSIT PRODUKTE ONLINE

Ananas Impex

Materialet e paraqitura në këtë faqe janë prone e ndërmarrjes Ananas Impex me seli në podujevë dhe sit ë tilla mund të jenë të mbrojtura. Të gjitha të drejtat e publikuesit

Produkte vendore

Produkte vendore të cilësisë së lartë. Duke konsumuar produkte vendore ju jeni më të sigurtë dhe i ndihmoni ngritjes ekonomike të vendit… Shiko më shumë

Zahir Pajaziti,  11000 Podujevë

Kosovë

Design by Zoom038media.com
Prishtinë ©2015