Ananas Impex

Mirë se vini te ndërmarrja Ananas Impex. Bëjmë prodhimin dhe paketimin e biberit të kuq dhe të zi me cilësi të lartë

Bashkohuni me ne në rrjetet e ndryshme sociale

Biberi Besiana

Produktet tona

Me traditë gati një shekullore bëjmë prodhimin dhe paketimin e piperit të kuq, piperit të zi dhe specit të shtypur në paketime nga 5 gr deri në 1000 gr si djegës ashtu edhe pa djegës...

shiko më shumë

Kompania

Kompania “Ananas” fillet e para nisi qysh në vitin 1930, për tu shëndërruar në një ndërmarrje  në vitin 1975 te kultivimit dhe prodhimit te specit te kuq. Në fillim tharrja është bërë në furra të thjeshta, pastaj...

shiko më shumë

Na kontaktoni

Jemi në dispozicionin tuaj përmes shumë formave kontaktuese. Shikoni faqen e kontaktit perms së cilës mund të na kontaktoni në çdo kohë. Stafi i kompanisë tone është në dispozicionin tuaj

shiko më shumë

Porosit produkte online

Kemi kënaqësinë të jemi në shërbimin tuaj, si në teren ashtu edhe online. Përmes këtij seksioni ju mund të dërgoni porosi online për produktet tona. Ne ju garantojmë për cilësinë e produkteve tona

KIIKO KËTU DHE POROSIT ONLINE

Porosit online

Falemindert që keni vendosur të porositni produktet tona online.Përmes kësaj forme ju mund të bëni porosi për produktet që ju pëlqejnë. Pas pranimit të porosisë ne do të ju kontaktojmë për detajet tjera rreth porosisë.

Përmes kësaj forme ju nuk ngarkoheni me asnjë pagesë pasi që procedura e marrëveshjes bëhet pas pranimit të kësaj porosie

Plotëso formën

Faleminderit. Porosia juaj u pranua dhe së shpejti dikush nga stafi ynë do të kontaktoj me ju për procesimin e porosisë dhe dorëziomin e saj.

Faleminderit!

Ballina

Ananas Impex

Materialet e paraqitura në këtë faqe janë prone e ndërmarrjes Ananas Impex me seli në podujevë dhe sit ë tilla mund të jenë të mbrojtura. Të gjitha të drejtat e publikuesit

Produkte vendore

Produkte vendore të cilësisë së lartë. Duke konsumuar produkte vendore ju jeni më të sigurtë dhe i ndihmoni ngritjes ekonomike të vendit… Shiko më shumë

Zahir Pajaziti,  11000 Podujevë

Kosovë

Design by Zoom038media.com
Prishtinë ©2015