Me traditë gati një shekullore bëjmë prodhimin dhe paketimin e piperit të kuq, piperit të zi dhe specit të shtypur.

SPEC I KUQ I SHTYPUR

Speci i kuq i shtypur paraqet një zgjedhje të veçantë në treg. Është një artikull i përdorshëm dhe i cilësisë së garantuar. Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik të Kosovës dhe Agjencioni i Veterinarisë dhe Ushqimit të Kosovës e kanë analizuar dhe testuar me kujdes, dhe ka kaluar me sukses standarde të larta të cilësisë. Për të ruajtur karakteristikat e tij, rekomandohet ta mbani në një vend të thatë dhe të errët, në një temperaturë dhome prej 20°C.

100GR

200GR

500GR

1000GR

SPEC I KUQ I BLUAR

Speci i kuq i bluar paraqet një artikull unik. Ka kaluar me sukses analizat dhe testimet nga ekspertë të Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik të Kosovës dhe Agjencionit të Veterinarisë dhe Ushqimit të Kosovës. Nëse dëshironi të përfitoni nga shijet e tij të veçanta dhe përdorimin kreativ në gatim, rekomandohet të ruani produktin në një vend të thatë dhe të errët, në temperaturën dhome prej 20°C.

250GR

500GR

1000GR

PIPER I ZI I BLUAR

Piperi i zi i bluar është një artikull i veçantë në treg. Produkti ka cilësi të garantuar dhe është analizuar me kujdes nga Institutit Kombëtar i Shëndetit Publik të Kosovës dhe Agjencioni i Veterinarisë dhe Ushqimit të Kosovës. Është një zgjedhje e shkëlqyeshme për të përmirësuar shijen e gatimeve tuaja. Që të ruajë aromën dhe cilësinë e tij të jashtëzakonshme, rekomandohet ta mbani në një vend të thatë dhe të errët, në temperaturën dhome prej 20°C. Gjithashtu si produkt i veqantë është edhe piperi i zi kokerr i cili mund të gjindet në treg në paketim prej 10gr.

250GR

500GR

1000GR

Copyright © 2023 ANANAS Impex. All Rights Reserved.

Terms of Service

|

Privacy Policy