Kontakti

Për çdo pyetje apo kërkesë që mund të keni ndaj Ananas Impex ju lutem vini të dhënat tuaja dhe mesazhin tuaj më poshtë dhe ne do ju kontaktojmë sapo të kemi mundësi.

Zahir Pajaziti

Podujevë, Kosovë

+383 (0) 49 301 800

Copyright © 2023 ANANAS Impex. All Rights Reserved.

Terms of Service

|

Privacy Policy