ANANAS IMPEX

Shtoni shijen gatimeve tuaja me produktet tona!

Rreth nesh

Jemi një kompani që kultivon dhe prodhon barishte, erëza, supa dhe perime të thara. Brende tona mund ti gjeni në marketet më të njohura vendore dhe ndërkombëtare.

Brendet tona

Shtojini shije çdo recete!

Me traditë gati një shekullore bëjmë prodhimin dhe paketimin e piperit të kuq, piperit të zi dhe specit të shtypur.

slidePos

01

SPEC I KUQ I BLUAR

Speci i kuq i bluar është një erëz unike e njohur për ngjyrën e tij tërheqëse dhe aromën e fortë dhe të freskët.

sliderR
sliderR
sliderR
slideR
slideR
slideR
slideR
slideR
slideR
slideR
slideR

01

Erëza të përziera perimesh

Erëzat e përziera të perimeve shtojnë shije dhe aroma të ndryshme duke bërë recetat më të shijshme dhe me aromë tërheqëse.

sliderPosition

Vegoana është zgjedhja ideale për të përmirësuar shijen e çdo lloji gjelle dhe gatimi që ju përgatisni. Për të siguruar freskinë dhe cilësinë e tij të veçantë, ruajeni në një vend të thatë me temperaturë dhome deri në 25°C. Afati i përdorimit dhe informacioni për paketimin janë të shënuar qartë në ambalazh.

Provoni supat Bonafide me tri shije të zgjedhura: të pulës, të viçit dhe me perime. Përbërësit e supave janë perfekt të ekuilibruar, garantuar që sasia e kripës, yndyrës dhe kalorive mbetet në normat mesatare, të cilat janë të pranueshme për shumicën e konsumatorëve. Nëse preferoni një shije tjetër ekstra, mund të shtoni salcën e thatë për gullash, që do t'ju japë një aromë dhe shije tërheqëse. Supat Bonafide ofrojnë një përvojë të përsosur në gatim, duke sjellë një shijë të butë dhe të këndshme për të gjithë ata që i shijojnë.

slidePos

01

Supë Pule

Supa e pulës e përgatitur me kujdes me përbërës bio, duke garantuar një shije tërheqëse dhe cilësi të shkëlqyeshme. Një zgjedhje e sigurtë dhe e shijshme për ata që duan një supë të shëndetshme dhe të lehtë për t'u shijuar.

sliderR
sliderR
sliderR
sliderR
sliderR
sliderR

Partnerët

Zhvillimit të kompanisë sonë i kanë dhënë vlerë bashkëpunimet me këta partnerë:

Copyright © 2023 ANANAS Impex. All Rights Reserved.

Terms of Service

|

Privacy Policy