Provoni supat Bonafide me tri shije të zgjedhura: të pulës, të viçit dhe me perime. Përbërësit e supave janë perfekt të ekuilibruar, garantuar që sasia e kripës, yndyrës dhe kalorive mbetet në normat mesatare, të cilat janë të pranueshme për shumicën e konsumatorëve. Nëse preferoni një shije tjetër ekstra, mund të shtoni salcën e thatë për gullash, që do t'ju japë një aromë dhe shije tërheqëse. Supat Bonafide ofrojnë një përvojë të përsosur në gatim, duke sjellë një shijë të butë dhe të këndshme për të gjithë ata që i shijojnë.

Supë Pule

Provojeni shijen autentike të supës së pulës me përbërës bio. Produkti është analizuar dhe testuar me kujdes nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik dhe Veterinarisë dhe Ushqimit të Kosovës, për të garantuar cilësinë dhe sigurinë e tij. Në mënyrë që të ruhet freskia dhe shija e tij e veçantë, këshillohet që ta mbani në një vend të thatë.

Vlerat ushqyese

 • Vlerat energjike:

 • Yndyra:

 • Karbohidratet:

 • Proteinat:

 • Kripërat:

 • Natriumi:

 • Hiri:

 • 1330 kJ / 314 kcal

 • 3.2g / 1.9g

 • 61.3g / 6.53g

 • 9.9g

 • 15.03g

Supë Viqi

Shijoni aromën tradicionale të supës viçi me përbërës bio. Produkti është analizuar dhe testuar me kujdes nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik dhe Veterinarisë dhe Ushqimit të Kosovës, për të garantuar cilësinë dhe sigurinë e tij. Ruajeni në një vend të thatë për të ruajtur shijen e veçantë të supës.

Vlerat ushqyese

 • Vlerat energjike:

 • Yndyra:

 • Karbohidratet:

 • Proteinat:

 • Kripërat:

 • Natriumi:

 • Hiri:

 • 1330 kJ / 314 kcal

 • 3.2g / 1.9g

 • 61.3g / 6.53g

 • 9.9g

 • 15.03g

Supë perimesh

Shije autentike perimesh me përbërës bio. Produkti është analizuar dhe testuar me kujdes nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik dhe Veterinarisë dhe Ushqimit të Kosovës, për të garantuar cilësinë dhe sigurinë e tij. Për të ruajtur freskinë dhe aromën e veçantë, rekomandohet ta mbani në një vend të thatë.

Vlerat ushqyese

 • Vlerat energjike:

 • Yndyra:

 • Karbohidratet:

 • Proteinat:

 • Kripërat:

 • Natriumi:

 • Hiri:

 • 1330 kJ / 314 kcal

 • 3.2g / 1.9g

 • 61.3g / 6.53g

 • 9.9g

 • 15.03g

Salcë Gullashi

Salcë e thatë gullashi me perime dhe erëza. Produkti është analizuar dhe testuar me kujdes nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik dhe Veterinarisë dhe Ushqimit të Kosovës, për të garantuar cilësinë dhe sigurinë e tij. Ruajeni në një vend të thatë për të ruajtur shijen e veçantë të supës.

Vlerat ushqyese

 • Vlerat energjike:

 • Yndyra:

 • Karbohidratet:

 • Proteinat:

 • Kripërat:

 • Natriumi:

 • Hiri:

 • 173 kJ / 724 kcal

 • 10.51gr

 • 9.63gr

 • 9.17g

 • 15.03gr

Salcë Boloneze

Salcë Boloneze me perime të thata dhe drithëra. Produkti është testuar nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, Veterinarisë dhe Ushqimit të Kosovës, për të garantuar cilësinë e saj. Të ruhet në vend pa lagështi në temperaturë deri 20°C.

Vlerat ushqyese

 • Vlerat energjike:

 • Yndyra:

 • Karbohidratet:

 • Proteinat:

 • Kripërat:

 • Natriumi:

 • Hiri:

 • 114 kcal

 • 4.69 gr

 • 11.47gr

 • 5.32gr

 • 15.03g

Salcë Domatesh

Salcë e thatë Domatesh për shpageta me perime dhe erëza. Me gjurmë të mundshme të glutenit, qumështit, vezëve dhe të sojës. Salca e domatëve është analizuar dhe testuar nga Institutet Kombëtare të Shëndetit Publik dhe Veterinarisë dhe Ushqimit të Kosovës, për të garantuar cilësinë dhe sigurinë e tij. Ruajeni në një vend të thatë për të ruajtur shijen e veçantë të supës.

Vlerat ushqyese

 • Vlerat energjike:

 • Yndyra:

 • Karbohidratet:

 • Proteinat:

 • Kripërat:

 • Natriumi:

 • Hiri:

 • 1458 kcal / 345 KJ

 • 7.2 gr

 • 59.4gr

 • 10.6gr

 • 11.25g

Copyright © 2023 ANANAS Impex. All Rights Reserved.

Terms of Service

|

Privacy Policy