Vegoana është zgjedhja ideale për të përmirësuar shijen e çdo lloji gjelle dhe gatimi që ju përgatisni. Për të siguruar freskinë dhe cilësinë e tij të veçantë, ruajeni në një vend të thatë me temperaturë dhome deri në 25°C. Afati i përdorimit dhe informacioni për paketimin janë të shënuar qartë në ambalazh.

Erëza të përziera perimesh

Ky artikull është një nga inovacionet më të fundit në treg. Është prodhuar 100% nga burime vendore. Pas analizave dhe testimeve të kryera nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik të Kosovës dhe Agjencioni i Veterinarisë dhe Ushqimit të Kosovës, është siguruar se ka cilësi të lartë. Që të ruhen veçantitë e tij, rekomandohet që të mbahet në një vend të thatë.

250GR

500GR

1000GR

Magdanoz i bluar

Magdanozi është një bimë aromatike me gjethe të holla dhe aromë të freskët. Ai përmban vitamina të ndryshme, përfshirë vitaminën C dhe K, si dhe antioksidantë të natyrshëm. Magdanozi mund të përdoret si gjelbërim fresk, ose i thatë, ndërsa për të ruajtur aromën dhe cilësinë e tij, është e rekomandueshme ta ruani në frigorifer.

200GR

500GR

1000GR

Rozmarinë

Rozmarina është përdorur tradicionalisht për të shtuar shije dhe aromë në gatime të ndryshme. Përmban antioksidantë dhe ujëra esenciale që i japin aromën karakteristike. Rozmarina mund të përdoret freskë, të thatë, ose si yndyrë e lëngshme aromatike. Për të ruajtur cilësinë, rekomandohet ta mbani në një vend të errët dhe të thatë.

200GR

500GR

1000GR

Origano

Origano përdoret kryesisht në gatimet italiane dhe të mesdhetare, por gjithashtu është përdorur në kuzhinat e tjera të botës. Ai përmban antioksidantë dhe yndyra esenciale që i japin aromën e tij të veçantë. Për të ruajtur shijen dhe aromën, rekomandohet ta mbani në një vend të ftohtë dhe të errët.

200GR

500GR

1000GR

Kërri

Një prej përbërësve kryesorë të kërrit është kurkuma, një bimë e njohur për ngjyrën e saj të artë dhe cilësitë shëruese. Kurkuma përmban kurkumin, një antioksidant me potencial përfitimesh shëndetësore. Kërrin rekomandohet ta mbani në një vend të ftohtë dhe të thatë për të ruajtur cilësinë e shijes dhe aromës së tij.

200GR

500GR

1000GR

Kanellë e Bluar

Kanella e Bluar gjen përdorim në shumë ushqime të ndryshme. Karakteristike e saj janë vitaminat e shumta që i përmban. Kanella e bluar është e testuar nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik të Kosovës dhe Agjencioni i Veterinarise dhe Ushqimit. Sygjerohet të ruhët në vend të thatë dhe të mos përdoret pas afatit të skadencës.

200GR

500GR

1000GR

Copyright © 2023 ANANAS Impex. All Rights Reserved.

Terms of Service

|

Privacy Policy